OTOMOTİV DÜNYASI İSTANBUL'DA BULUŞTU

135 YERLİ FİRMA, 10 BİNİ AŞKIN ZİYARETÇİ KATILDI

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Busworld Türkiye 2022 Fuarı, 26-28 Mayıs tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Otobüs endüstrisi ve yan sanayi alanında düzenlenen Busworld, HKF Fuarcılık tarafından organize edildi.

Otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren 135 yerli ve 9 yabancı firmanın yer aldığı fuara yerli ve yabancı olmak üzere 10 bini aşkın ziyaretçi katıldı. Otomotiv yan sanayi sektörünün ön planda olduğu etkinlikte; iç bileşenler, gövde, elektronikler, elektrikli parçalar, tamirat şarjlama, aktarma organları, motor ekipmanları, hırdavat, sarf malzemeleri, makineler, şase, BT sistemleri gibi ürünler sergilendi.

OİB, fuarda 30 metrekarelik info-standı ile yer aldı. Otomotiv sanayi ve yedek parça üreten üye firmaların tanıtımını yapan OİB, birçok Türk ve yabancı ziyaretçiyi standında ağırladı. Çok sayıda ziyaretçiden, otobüs yedek parçası üreten ya da ihracatını yapan firmalarla görüşme yapma talebi geldi. Verimli geçen etkinlikte çok sayıda yerli firma, yabancı ziyaretçilerden gelen talepler sonrasında önemli işbirlikleri gerçekleştirdi.